Novinky

CSI Leasing na 1. mieste v odvetví Leasingu

16.03.2015

ST. LOUIS (16 Marec 2015) – Spoločnosť CSI Leasing bola opätovne vyhlásená za najväčšieho súkromného nezávislého prenajímateľa v USA, na základe prieskumu spoločnosti Monitor „Top Private Independents.“ Monitor je lídrom medzi publikáciami venujúcimi sa odvetviu leasingu a tento každoročný prieskum je založený na objeme nových obchodov. Vo fiškálnom roku 2014 CSI vykázalo 984,2 milióna dolárov v objeme nových obchodov, čo predstavuje nárast o 14,7 percenta oproti predchádzajúcemu roku.

“Som nadšený, že sa aj naďalej držíme na prvom mieste medzi konkurenciou,” povedal Steve Hamilton, prezident a COO. “Udržanie tejto pozície rok čo rok je skutočnou previerkou našich schopností a svedčí o nasadení našich zamestnancov a vysokej úrovni našich zákazníckych služieb.“

Ako nezávislý prenajímateľ, CSI môže prenajímať akýkoľvek typ zariadenia, bez ohľadu na dodávateľa alebo výrobcu. To im umožňuje poskytovať objektívne leasingové riešenia pre zákazníkov, ktorí už viac nepotrebujú pracovať s viacerými leasingovými spoločnosťami.