Novinky

COVID-19 a náš záväzok voči vám

19.03.2020

Keďže COVID-19 neprestáva ovplyvňovať našu spoločnosť a svet, chcel by som Vás ubezpečiť, že CSI Leasing je zaviazaná k ochrane zdravia a bezpečnosti našich zamestnancov, klientov a obchodných partnerov.

Prijali sme náležité opatrenia k dodržaniu vládnych a CDC predpisov (Centrá pre kontrolu a prevenciu chorôb)  vo všetkých našich kanceláriách. Ako už viete, situácia sa v našej spoločnosti mení každý deň. Všetky naše kancelárie sú otvorené a pripravené poskytovať vám služby, na ktoré ste zvyknutí. V prípade, že sa rozhodneme kanceláriu zatvoriť, zabezpečíme, že poskytovanie našich služieb bude pokračovať, nakoľko naši zamestnanci budú pracovať zo svojich domovov. Všetky objednávky budú spracované, faktúry uhradené a Vaše e-maily a telefonáty zodpovedané.

Sme pripravení zvládnuť túto krízovú situáciu spoločne s vami. Neprestávame pomáhať mnohým našim klientom, aj keď aj oni budú možno pracovať z domu. V prípade, že potrebujete čokoľvek, prosím neváhajte sa obrátiť na svojho obchodného zástupcu, či administratívne oddelenie.

 

Steve Hamilton

Predseda predstavenstva a Generálny riaditeľ