Novinky

Zmena v predstavenstve v CSI Leasing

21.06.2018

ST. LOUIS (21. júna 2018) – Po 34 rokoch služieb v CSI, Bill Gillula odišiel do dôchodku zo svojej pozície predsedu predstavenstva skupiny CSI Leasing, Inc. Gillula začal svoju kariéru v Mark Twain Bank v St. Louis, kde následne povýšil až na pozíciu hlavného finančného riaditeľa banky a bol prezidentom Mark Twain Leasing Company. Do CSI nastúpil ako CFO v r. 1984 a následne zastával pozície prevádzkového riaditeľa, prezidenta, CEO, a potom sa stal predsedom predstavenstva v r. 2016.

Terajší CEO, Steve Hamilton, povedal, “Billov vzťah s CSI sa datuje do 70-tich rokov keď v začiatkoch ako bankár poskytol prvú pôžičku spoločnosti.  Keď prišiel do CSI ako CFO, zakladal stratégie a postupy, ktoré pomáhali spoločnosti výhodne rásť z okolo 30 zamestnancov v r. 1984 na viac ako 1,000 dnes, a stal sa jedným z najväčších svetových high-tech leasing špecialistov, s prevádzkami vo viac ako 25 krajinách.  Bez jeho významného vedenia a názoru by sme dnes neboli v takej silnej pozícii.”

V r. 2015, Gillula pomáhal pripravovať obchod, ktorý vzniesol CSI zo súkromnej spoločnosti, ktorú vlastnili prevažne jej zamestnancami, na dcérsku spoločnosť Tokyo Century Corporation, verejne obchodovanú japonskú spoločnosť.  Gillula povedal, “Som hrdý na to, že sme schopný rozvíjať CSI na priemyselného lídra s medzinárodným rozmerom a že naši akcionári, zamestnanci, a zákazníci ťažia zo zlúčenia s veľkou spoločnosťou akou je Tokyo Century. Som rád, že keď odchádzam z predstavenstva do dôchodku, CSI si vychutnáva jej najlepšie roky vpred so svetlou budúcnosťou.”

Tokyo Century oznámila, že Hamilton prevezme pozíciu predsedu predstavenstva, riaditeľ Toshio Kitamura bude zastávať podpredsedu predstavenstva, a Fred O’Neal, prevádzkový riaditeľ CSI sa stane členom predstavenstva. Gillula s jeho odbornou znalosťou zostane k dispozícii v novej funkcii na čiastočný úväzok ako senior konzultant pre CEO.