Novinky

CSI Leasing odštartoval nový fiškálny rok, oznámil dosiahnutie objemu 1 miliardu dolárov z nových leasingových zmlúv počas roku 2015 a povýšenie niekoľkých zamestnancov

11.08.2015

ST. LOUIS (11.8.2015) – CSI Leasing, Inc. (CSI) malo nedávno výročné stretnutie, na ktorom bol vyhodnotený fiškálny rok 2015 a zároveň bol odštartovaný fiškálny rok 2016. Počas stretnutia Steve Hamilton, prezident a Chief Operation Officer, oznámil, že po prvýkrát v histórii firmy, CSI prekročila hranicu 1 miliardy dolárov z financovania nových leasingových zmlúv v jednom roku.

“S potešením môžem oznámiť, že sme v minulom roku dosiahli neuveriteľný míľnik,” povedal Hamilton. “Dosiahnutie 1 miliardy dolárov v priebehu jedného roka je úspech a chcel by som poďakovať všetkým v CSI za ich tvrdú prácu a obetavosť.”

Hamilton tiež zhodnotil nedávnu investíciu firmy Century Tokyo Leasing Corporation (CTL) do CSI. V marci CTL kúpil približne 35 percent kmeňových akcií CSI. Niekoľko výkonných manažérov CTL bolo prítomných na stretnutí a ponúkli bližší pohľad na možnosti spolupráce oboch spoločností.

“Vidím obrovský potenciál pre CSI a CTL v blízkej budúcnosti,” povedal Toshio Kitamura z globálneho oddelenia CTL, ktorý bol nedávno menovaný do predstavenstva CSI. “S našou spoločnou globálnou sieťou, rastúcim portfóliom a správnou synergiou je budúci úspech našich dvoch firiem neobmedzený.”

Pätnásť povýšení bolo vyhlásených na stretnutí, vrátane troch obchodných manažérov, ktorí boli povýšení na oblastných manažérov.